Закон і Бізнес


ВРП затвердила порядок конкурсу до Служби судової охорони


31.10.2018 14:20
11745

Оприлюднено рішення Вищої ради правосуддя про затвердження Порядку проведення конкурсу для призначення на посади співробітників Служби судової охорони.


Як повідомили «ЗіБ» в прес-службі ВРП, цей Порядок визначає процедуру проведення конкурсу на зайняття вакантних посад Голови Служби судової охорони (ССО), його заступників, співробітників центрального органу управління Служби судової охорони, керівників і заступників керівників територіальних підрозділів Служби судової охорони, співробітників територіальних підрозділів Служби судової охорони, метою якого є добір осіб, здатних професійно виконувати посадові обов’язки.

Порядком визначено загальні умови проведення конкурсу, оприлюднення інформації про вакантну посаду працівника ССО та оголошення про проведення конкурсу, склад, порядок формування та повноваження конкурсних комісій.

Зокрема, визначено, що конкурс на зайняття вакантних посад Голови ССО, його заступників проводить Комісія, до складу якої входять: три члени Вищої ради правосуддя; член Ради суддів України; три посадові особи Державної судової адміністрації України.

Також Порядком регламентовано процедуру прийняття та розгляду документів для участі в конкурсі, проведення оцінювання кандидатів на зайняття вакантних посад співробітників ССО, складання рейтингового списку кандидатів на зайняття вакантних посад співробітників ССО, оприлюднення результатів конкурсу.

Детально ознайомитись з порядком проведенням конкурсу до ССО можна за посиланням.