Закон і Бізнес


РСУ вирішить, коли скликати позачерговий з'їзд суддів


01.11.2018 08:50
4615

Сьогодні під час засідання Ради суддів України буде розглянуто питання про скликання XVI позачергового з'їзду суддів України.Також РСУ затвердить зразки мантії судді місцевого та апеляційного суду.


Як повідомили «ЗіБ» в прес-службі відомства, засідання розпочнеться о 15:00 годині у приміщенні Ради суддів України за адресою: м. Київ,вул. Липська, 18/5 у режимі відеоконференції.

Відповідно до порядку денного члени РСУ також планують затвердити План організаційних заходів підготовки та проведення ХVІ позачергового з’їзду суддів України.

Окрім цього, на порядок денний винесено питання: про затвердження зразків мантії судді місцевого та апеляційного суду; щодо проблемних питань запровадження та забезпечення функціонування підсистеми електронного суду Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи; про визначення кандидатур від Ради суддів України до складу робочої групи щодо напрацювання спільних етичних правил юристів, що здійснюють правосуддя та забезпечують його здійснення; про заохочення; різне.