Закон і Бізнес


НААУ закликає українських юристів ставати радниками МКС


30.10.2018 13:06
4049

Національна асоціація адвокатів України закликає українських юристів до подання заяв на включення до Списку радників Міжнародного кримінального суду.


Про залучення українських юристів до Списку радників МКС поговорили під час семінару, що проходив 26 жовтня в м. Тбілісі, передає «Закон і Бізнес».

Як повідомили в прес-службі НААУ, семінар було організовано Міжнародним кримінальним судом у співпраці із Асоціацією адвокатів Грузії за підтримки Європейської комісії.

Воркшоп було проведено для більше, ніж 50 юристів з Грузії та 9 сусідніх країн. Віталій Власюк, заступник голови Комітету з міжнародних зв’язків НААУ, взяв участь у семінарі.

Робочий семінар проводився з метою ознайомлення з базовою інформацією про Міжнародний кримінальний суд (МКС), його структурою та процедурами, що ним проводяться, а також закликати адвокатів, особливо з досі не представлених регіонів, до подання заяви про включення до Списку радників МКС. Особливу увагу МКС приділяє залученню кваліфікованих жінок-юристів.  НААУ вітає прагнення МКС, надзвичайно зацікавлена в даному заході і закликає українських юристів до подання заяв на включення до Списку радників МКС.

Найближчим часом НААУ заплановано проведення подібного заходу в Україні.