Закон і Бізнес


Кримські судді підбили річні підсумки роботи


28.12.2012 10:33
3090

В Апеляційному суді Автономної Республіки Крим відбулася нарада із головами місцевих загальних судів автономії, на якій було учасники підбили попередні підсумки роботи за рік.


Як повідомили «ЗіБ» у прес-службі Апеляційного суду АРК, оперативна нарада відбулася під керівництвом голови апеляційного суду Валерія Чорнобука. Участь у нараді взяли також заступники голови апеляційного суду Валерій Сіротюк та Віктор Скляров.

В.Чорнобук, зазначив що остаточне підведення підсумків відбудеться вже в лютому наступного року. Він нагадав, що одним із пріоритетних завдань Апеляційного суду автономії було поглиблене вивчення Кримінального процесуального кодексу України, для чого апеляційним судом було розроблено цілий комплекс заходів.

«Ми не зупиняємося на досягнутому і будемо продовжувати практику вивчення усіх аспектів у роботі з КПК», - зазначив очільник суду.

Крім того, звернувши увагу присутніх на трагічні події, пов’язані із загибеллю судді Фрунзевського районного суду міста Харкова та членів його родини. В.Чорнобук закликав суддів бути обачними та приділяти більше уваги власній безпеці.

Користуючись нагодою, керівництво Апеляційного суду АРК привітало колег зі святами та побажало міцного здоров’я, родинного затишку, незламного духовного гарту, життєвих гараздів та статків, бадьорого настрою і творчої наснаги, сумлінного виконання відповідальних завдань в ім’я торжества верховенства права та становлення в Україні якісного та неупередженого правосуддя.