Закон і Бізнес


Входини до історії


№43 (1393) 27.10—02.11.2018
4597

У суддів Рівненського апеляційного суду — новосілля. На урочистості завітали представники органів виконавчої та судової влади, місцевого самоврядування, очільники правоохоронних структур, містяни, журналісти.


Символічне перерізання стрічки, вручення ключа до реконструйованої будівлі — пам’ятки історії та культури Рівного, оглядова екскурсія приміщенням уже стало історією колективу суду.

Голова РАС Олег Полюхович подякував усім, хто брав участь у втіленні в життя цієї надзвичайної місії — відновленні історичної будівлі, яка стала справжньою окрасою обласного центру. «Ми потребували цього приміщення. І мова зараз іде не тільки про суддів та працівників апарату, а й про жителів Рівненщини, які також отримали комфортні умови», — наголосив він.

За його словами, коли розпочинався проект з відновлення цієї будівлі, якій у наступному році виповниться 90 років і яка не бачила жодного капітального ремонту, місія здавалася нездійсненною. «Але завдячуючи підтримці Державної судової адміністрації, органів місцевої влади, а також колективу суду, ми не тільки відремонтували це приміщення, а й зберегли громаді міста його автентичний вигляд», — констатував О.Полюхович.

Своєю чергою, Вадим Довгалюк, який майже два десятиріччя очолював обласний, а пізніше — Апеляційний суд Рівненської області, побажав присутнім щастя, здоров’я, натхнення у новому приміщенні, затишку в домівках, миру.

Закон і Бізнес