Закон і Бізнес


Стало відомо, коли пройде перший етап конкурсу до вищої прокуратури


18.10.2018 10:44
4880

1 листопада 2018 року відбудеться перший етап конкурсу щодо переведення на вакантні посади до органів прокуратур вищого рівня – тестування на знання законодавчої бази.


Про це «ЗіБ» повідомили в прес-службі Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів.

Тестування розпочнеться о 10:00 годині за адресою: м. Київ, вул. Мельникова, 81-б (приміщення Національної академії прокуратури України).

Під час тестування кандидатам необхідно дати відповідь на 100 питань. Складати тести претенденти будуть за комп’ютером протягом 2-х годин.

Під час тестування суворо забороняється користуватися будь-якими електронними приладами, підручниками, навчальними посібниками, допоміжними матеріалами тощо, а також спілкуватися один з одним. У разі порушення кандидатом порядку проведення тестування він відсторонюється від подальшої участі в ньому без права повторного проходження.

Залишати аудиторію до закінчення тестування кандидату заборонено.

Кожен кандидат після проходження професійного тесту ознайомлюється з кількістю набраних ним балів та обов’язково власноруч вносить їх у відомість, що підтверджується підписом кандидата та уповноваженою особою Секретаріату Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів.

Кандидати, які наберуть 60 і більше балів під час професійного тесту будуть запрошені до співбесіди, яка відбудеться 2 листопада.