Закон і Бізнес


Півроку еротики


№41 (1391) 13.10—19.10.2018
7875

Співробітник японського Університету Кобе був викритий у систематичному перегляді порносайтів у робочий час. Керівництво вишу знайшло для нього своєрідне покарання.


40-річний чоловік пропрацював в університеті два роки, займаючись оформленням паперів, за необхідності допомагав співробітникам відділу кадрів. У грудні 2017 року на нього надійшла анонімна скарга, що на роботі він займається не тільки службовими обов’язками.

З’ясувалося, що японець загалом провів 1220 год. на сайтах для дорослих або, в перерахунку на стандартний графік, понад 150 робочих днів. Як правило, його цікавили мангу з еротичним змістом або зображення на сайті з обміну відповідними фотографіями, повідомляє Sora News 24.

Чоловік не став заперечувати свої дії, пояснивши їх бажанням відволіктися в перервах між виконанням обов’язків.

В університеті вирішили на півроку усунути любителя порно від роботи. Тим самим дати йому час подумати й оцінити важливість цнотливої поведінки в професійному середовищі. Або ж у закладі сподіваються, що за цей період еротичний контент чоловікові настільки обридне, що він буде радий повернутися до роботи зі звичайною інформацією та сайтами.