Закон і Бізнес


Кава з головою


№41 (1391) 13.10—19.10.2018
4524

Голова Західного апеляційного господарського суду Борис Плотніцький провів прес-конференцію в форматі «кава з головою суду». Вона була присвячена організації роботи новоутвореної установи.


Як повідомили «ЗіБ» у прес-службі ЗАГС, зустріч проводилася в рамках комунікації суду із ЗМІ та з метою інформування громадськості про порядок утворення суду і процес подальшого розгляду справ новоутвореним судом.

Б.Плотніцький розповів про новели процесуального законодавства, ліквідацію Львівського апеляційного господарського суду та утворення ЗАГС, надав інформацію про показники діяльності установи тощо. Зокрема, він відзначив, що завдяки покращенню фінансування проводиться ремонт актової зали, переобладнання залів судових засідань, забезпечується доступність суду для людей з інвалідністю.

Крім того, Б.Плотніцький запропонував журналістам провести спільне опитування учасників процесів щодо рівня якості роботи і довіри до суду. Також він висловив сподівання щодо плідної співпраці із представниками ЗМІ задля налагодження зовнішньої комунікації.