Закон і Бізнес


НАЗК скерувало до суду протоколи на посадовців столичної митниці


28.09.2018 14:38
3070

Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду ще 6 протоколів проти посадовців Київської митниці за не своєчасне подання декларацій.


Про це «ЗіБ» повідомили в прес-службі НАЗК.

Так, у зв’язку з несвоєчасним поданням щорічних декларацій за 2017 рік складено протоколи стосовно заступника начальника митного поста «Південний термінал» Київської митниці ДФС Ігоря Туровського, колишнього головного державного інспектора митного поста «Святошин» Київської митниці ДФС Сергія Бондаря та головного державного ревізора-інспектора Головного управління ДФС у м. Києві Ірини Корзун, щорічної декларації за 2016 рік – стосовно начальника одного з відділів управління матеріального забезпечення та розвитку інфраструктури Київської митниці ДФС Владислава Петренка.

Також встановлено, що Віктор Чорногор, звільнившись у 2017 році з посади заступника директора Департаменту ліцензійного контролю Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, із запізненням подав декларацію після звільнення.

Ще один посадовець, Олександр Науменко, під час звільнення у 2017 році з посади начальника управління моніторингу та аналізу Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції несвоєчасно подав декларацію перед звільненням за період, не охоплений раніше поданими деклараціями.

Нагадаємо, відповідальність за несвоєчасне подання декларації передбачена частиною першою статті 172‑6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.