Закон і Бізнес


Адвокати Львівщини подали пропозиції до профільного законопроекту


27.09.2018 17:13
4576

На спільному засіданні Ради адвокатів Львівської області та КДКА Львівської області розглянуто проект Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність».


Як повідомили «ЗіБ» у прес-службі НААУ, за підсумками обговорення адвокати регіону надали постатейні пропозиції та зауваження до тексту законопроекту №9055. Водночас, на засіданні було обговорено альтенативні законопроекти №9055-1 та №9055-2 .

Адвокати вважають, що дані законопроекти вдосконалюють законодавче регулювання адвокатури і адвокатської діяльності та основних засад надання професійної правничої допомоги в Україні, а також покращують рівень захисту прав адвокатів.

На думку професійної спільноти регіону, альтернативні законопроекти ґрунтуються на положеннях Конституції України, вдосконалюють положення діючого профільного закону «Про адвокатуру та адвокатську діяльність», не містять суперечностей іншим законодавчим актам та рішенням органів адвокатського самоврядування.

Адвокати Львівської області закликають при розгляді законопроекту «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» врахувати надані адвокатською спільнотою пропозиції.