Закон і Бізнес


Юристи «Бачинський та партнери» навчали учнів школи MBA


25.09.2018 17:54
3652

Провідні юристи АО «Бачинський та партнери» взяли участь у триденній програмі львівської школі керівників бізнесу MBA (Master of Business Administration– найвідоміша й найпопулярніша на цей час програма у сфері навчання керування бізнесом).


20-22 вересня 2018 року у приміщенні Львівської Торгово-промислової палати для понад тридцяти слухачів юристи провели навчальний модуль «Юридичні аспекти бізнесу».

Учні школи – бізнесмени зі Львова, Києва, Тернополя та інших українських міст. Це керівники та власники бізнесу різних напрямків.

Партнери компанії, адвокати та юристи підготували програму навчання, яка дозволила навчитися розуміти та вирішувати конкретні юридичні ситуації на базі національного та міжнародного законодавства, що виникають у підприємницькій діяльності.

Голова наглядової ради Львівської школи керівників бізнесу Руслан Бельтюков вважає, що керівники бізнесу мають розумітися в юридичних законах та чітко знати, які питання і завдання ставити юристу. Саме для цього і запроваджений юридичний модуль для слухачів.

Керуючий партнер Тарас Бачинський розповів про формати співпраці з юристом/юридичною компанією, навів приклади із власного досвіду та порадив, що діяти, якщо виникають проблеми чи непорозуміння у співпраці з юридичними компаніями чи юристами.

Також партнер АО «Бачинський та партнери», керівник практики корпоративного права та комплаєнсу Андрій Кавчук на тему: «Діяльність ТОВ за новими правилами». Доповнила тему юрист цієї практики Олеся Тодорюк , вона розповіла про трудові відносини та їх альтернативи.  

Також у модулі взяли участь адвокат, керівник практики ІТ права Наталія Василечко та юрист Оксана Данкевич. Вони підготували навчальний блок «Податкове та корпоративне структурування компанії. Міжнародний аспект». Старший юрист практики IT-права Олександра Петренко розповіла про інтелектуальну власність: як її захистити, як зареєструвати торгову марку та відповіла на численні запитання з аудиторії.

Окрім цього, адвокат, керівник практики судового представництва Наталія Жеманова розповіла слухачам про судові спори в бізнесі та як їх уникнути.

Великий інтерес викликала бізнес-гра, у якій учасники потренували свої здібності до переговорів та уявили себе сторонами судового провадження.

Керівник практики нерухомості Кордіяка Тетяна ознайомила слухачів із темою «Перевірка контрагента».  Адвокат, керівник практики кримінально-правового захисту Олександр Коваль підготував навчальну лекцію: «Як захистити свій бізнес».