Закон і Бізнес


Проект №9055 - чергова профанація, спроба щось переписати під себе, - А.Федур


11.09.2018 10:01
5476

Головна вада чинного Закону про адвокатуру і податкового законодавства є у відсутності чіткого регулювання оподаткування. Проект № 9055 також не регулює це питання, а тому я не бачу у ньому ніякого сенсу.


Про це заявив відомий адвокат Андрій Федур, оцінюючи внесений Президентом України як невідкладний проект Закону № 9055 «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» на своїй сторінці у Фейсбук.

«От не второпаю, які суспільні відносини має невідкладно врегулювати цей закон, чому так кортить комусь його прийняти, що аж Президента під це підписали. На мою думку, це чергова профанація, спроба щось (користуючись моментом) переписати під себе і своїх», - зауважив адвокат.

На погляд А.Федура, з 1992 року, коли був прийнятий закон про адвокатуру, в цій царині майже нічого путнього не з'явилось. «Потрібно ввести для адвокатів і об'єднань податок з обігу, це дасть економічну свободу. А все інше адвокати вирішать самі», - переконаний він.

Насамкінець адвокат висловив сподівання, що у нинішніх і майбутніх депутатів Парламенту вистачить здорового глузду, і ті не будуть шкодити. «Депутат, пам'ятай — тебе і твоїх близьких будуть захищати по прийнятих тобою ж законах!», - застеріг А.Федур.

Закон і Бізнес