Закон і Бізнес


Відповідач пригрозив судді знайомствами


28.08.2018 09:19
6360

Я знаю одного хлопця, а той знає хлопця, який ходить на карате і тобі вріже. Десь так погрожували один одному підлітки у школі. Діти виросли, однак спосіб вирішувати проблеми залишився не змінним.


Судді Хмельницького окружного адміністративного суду Петрові Салюку погрожували розправою. 

За два дні до судового засідання, на якому вирішувалась доля підприємства, котрийє в цій справі відповідачем, до судді  зателефонував хтось, хто назвався директором цього підприємства. Він звинуватив П. Салюка в неправильному розгляді справи. Також додав, що якщо П. Салюк не почне розглядати справу правильно, то ця особа застосує свої зв’язки із впливовими друзями, щоб  зіпсувати проходження переатестації судді та загалом життя. Адже він все знає про Салюка та його рідних. На запитання, чи це погроза, чоловік відповів: «Так, я з вами розберусь».

П. Салюк увімкнув гучномовець і цю розмову чув його колега. Скріншот з номером телефону, з якого йому дзвонили додав до повідомлення про тиск (№4238/0/6-18 ). Суддя просить Вищу раду правосуддя вжити відповідних заходів, щоб захистити від подібної поведінки його та суд загалом.