Закон і Бізнес


Здійснено важливий крок для початку роботи ДБР


07.08.2018 15:21
3426

Наразі зареєстровано сім територіальних управлінь Державного бюро розслідувань, а вже наступний крок — призначення керівників територіальних управлінь. Новоутворені територіальні управління ДБР запрацюють вже у вересні цього року.


Як повідомили «ЗіБ» в прес-службі ДБР, зареєстровано сім територіальних управлінь Державного бюро розслідувань – у Києві, Краматорську, Полтаві, Мелітополі, Миколаєві, Хмельницькому та Львові.

Як зазначив директор ДБР Роман Труба, перший крок для початку роботи ДБР вже здійснено, новоутворені територіальні управління Бюро розпочнуть розслідувати злочини після набору кадрів.

Він наголосив, що центральний апарат та територіальні управління повинні одночасно розпочати роботу, оскільки у підслідності ДБР будуть тисячі кримінальних проваджень.

Роман Труба нагадав, що триває завершальний етап конкурсу на 455 посад до територіальних управлінь, який проводить внутрішня комісія.

Вже визначено 14 переможців конкурсу – це заступники Директорів територіальних управлінь. Стосовно них вже розпочато спецперевірку.