Закон і Бізнес


GOLAW запрошує на вебінар «Як уникнути помилок при скороченні працівників?»


25.06.2018 13:47
3812

Про найбільш типові помилки при проведенні скорочень та як роботодавцю уникнути негативних наслідків скорочення розкажуть на вебінарі, що відбудеться 5 липня.


Неважливо, скорочуєте Ви посаду комерційного директора чи прибиральниці – трудове законодавство однакове для всіх, а чинний Кодекс законів про працю України 1972 року захищає, в першу чергу, інтереси працівника.

Сьогодні скорочення є однією з найпоширеніших підстав для звільнення працівників.Помилки при скороченні можуть призвести до поновлення працівника на роботі в судовому порядку, стягнення з компанії значної суми коштів за час вимушеного прогулу звільненого працівника, а також стати причиною перевірки Держпраці.

Чітке дотримання законодавства та правильна послідовність дій при скороченні штату допоможуть роботодавцю уникнути негативних наслідків скорочення та не витрачати час і кошти на судову тяганину.

Під час нашого вебінару старший юрист, адвокат Катерина Цвєткова поділиться з Вами основними правилами скорочення працівників на підставі п. 1 ч. 1 ст. 40 КЗпП України, спираючись на власний досвід та приклади з реальних судових справ. Ви дізнаєтесь про найбільш типові помилки при проведенні скорочень та отримаєте професійні поради для мінімізації ризиків.

Зокрема, поговоримо про таке:

 

Реєстрація доступна за посиланням.

Час проведення вебінару: 16:00, тривалість заходу – 1 година.

Звертаємо Вашу увагу, що попередня реєстрація є обов’язковою. Підтвердження реєстрації буде надіслано на Ваш email.

Подальшу інформацію щодо проведення вебінару Ви отримаєте електронною поштою.

Презентаційні матеріали, використані під час заходу, будуть надіслані учасникам вебінару після завершення його трансляції.