Закон і Бізнес


GOLAW отримала високе визнання у міжнародній дослідницькій програмі Best Lawyers


20.06.2018 17:33
2935

Юристи GOLAW були визнані кращими відразу у 20 юридичних практиках та включені до IX видання TheBestLawyersinUkraine 2019.


Дослідницька програма BestLawyers базується виключно на оцінюванні представників юридичної сфери. Тому, визнання такого рівня ще раз підкреслює високу якість юридичних послуг GOLAW та довіру не тільки зі сторони клієнтів, а й зі сторони інших професіоналів юридичної галузі.

Визнані юристи:

- Валентин Гвоздій, Керуючий партнер

Банківське та фінансове право, Корпоративне право, Інвестиції, Судові спори, Земельне право, Злиття та поглинання, Будівництво та нерухомість, Податкове право, Взаємодія з державними органами (GR)

- Сергій Оберкович, Старший партнер

Банківське та фінансове право, Корпоративне право, Інвестиції,Судові спори, Земельне право, Злиття та поглинання, Будівництво та нерухомість,Податкове право

- Анжеліка Моісєєва, Партнер

Кримінальне право

- Максим Лебедєв, Партнер

Трудове право

- Катерина Манойленко, Радник

Судові спори

 

Зазначимо, що BestLawyers – міжнародна дослідницька програма, яка більше 30 років визначає кращих юристів з усього світу, спираючись виключно на оцінку юридичної спільноти.

GOLAW– міжнародна юридична фірма, офіси якої розташовані у Києві, Одесі (Україна) та Берліні (Німеччина). Починаючи з 2003 року, фірма успішно надає юридичні послуги у різноманітних секторах економіки, таких як банківська справа та фінанси, енергетика, торгівля та FMCG, фармацевтика, інформаційні технології, інвестиційна діяльність, сільське господарство, будівництво та нерухомість, промислове виробництво та інші. 

Клієнтами GOLAW є представники середнього та великого бізнесу,  серед яких вітчизняні та міжнародні компанії, а також приватні клієнти та інвестори, які ведуть бізнес в Україні або планують вихід на український та/або німецький ринки.

GOLAW неодноразово отримувала визнання у багатьох провідних українських та міжнародних рейтингах, серед яких TheLegal 500, Chambers&Partners, BestLawyers, «Юридична премія». 
Фірма також входить у ТОП-10 провідних юридичних фірм України.