Закон і Бізнес


Топ-3 серед наукових робіт з оподаткування за версією TaxLink та АПР


19.06.2018 17:16
4495

Представники TaxLink та Асоціації податкових радників 15 червня 2018 року провели нагородження переможців конкурсу наукових робіт. Конкурс був націлений на пошук нових ідей, поглядів, пропозиції в сфері оподаткування.


Для участі у конкурсі учасник мав подати свою роботу на тематику проблем у питаннях оподаткування. Допускались студенти або молоді спеціалісти зі стажем роботи не більше 3-х років.

«Наступного року ми плануємо повторно запускати такий конкурс, щоб залучати студентів та молодих правників до поширення нових цікавих ідей та думок, а згодом і впливу на податкову сферу України. Тому приєднуйтесь до нас та запрошуйте друзів чи колег до участі», — зазначила Віта Форсюк, CEO Taxlink.

Пропонуємо ознайомитися з кращими роботами:

- В’ячеслав Луцков став переможцем за версією АПР з роботою «Амністія капіталів: Причини провалу в Україні та успіху закордоном» та отримав зовнішній накопичувач;

- Ангеліна Івашкевич стала переможцем за версією користувачів TaxLink «Легалізація проституції: економічна доцільність чи суспільна мораль? (європейський досвід та українські реалії)» та отримала фітнес-трекер;

- Карина Карташова стала переможцем за версією TaxLink з роботою «Оподаткування цифрової економіки» та отримала планшет. 

Також вищевказані переможці отримали річну підписку на сайт taxlink.ua.

Представники TaxLink відмітили таких учасників та передали у подарунок набір книг про податки: Жанну Коваленко, Костянтина Корнєєва, Віктора Підгрушного, Інокентія Миславського.

Організатори сподіваються, що подібні конкурси для студентів та молодих спеціалістів стануть гарною традицією у майбутньому України.