Закон і Бізнес


Форум в Амстердамі


№23 (1373) 09.06—15.06.2018
3836

Представники юридичної фірми Evris обговорили практику впровадження інновацій та фінансування агропромислового сектору України.


Обговорення відбулося в ході Українського агропромислового та продовольчого форуму — The Ukrainian Agro-Industrial & Food Forum, що пройшов у Амстердамі.

Компанію Evris представили керівник практики корпоративного права та M&A Сергій Бенедисюк та керівник практики банківського і фінансового права та напряму FinTech Сергій Паперник.

С.Бенедисюк виступив модератором другої сесії під назвою «Приклади з практики впровадження останніх інновацій, технологій і методів в українському агропромисловому секторі». Експерти поділилися досвідом запровадження таких інновацій і технологій на своїх підприємствах, обговорили доступність інвестицій і фінансування агропромислового сектору України.

Зокрема, йшлося про те, що між Україною та Нідерландами існує міцний зв’язок в агропромисловій сфері. Наразі Нідерланди займають друге місце за обсягами імпорту української агропродукції. В Європі ж ця країна — імпортер №1 українських агропродовольчих товарів. І завдяки таким заходам налагодження співпраці між діловими колами, урядами та в цілому країнами стає доступнішим і продуктивнішим.