Закон і Бізнес


Представника ADER HABER обрано головою Комітету ААУ з трудового права


08.06.2018 14:56
2914

За результатами засідання Правління Асоціації адвокатів України Тетяну Іванович, адвоката, радника ADER HABER, було затверджено на посаді голови Комітету Асоціації адвокатів України з трудового права.


Тетяна Іванович має більш ніж 10-річний досвід консультування міжнародних і вітчизняних клієнтів з різних питань трудового права, включаючи розробку й укладання трудових договорів і цивільно-правових угод, оплату праці та систем преміювання працівників, розробку локальних актів (правил внутрішнього трудового розпорядку і т. д.), аутсорсингу персоналу (секондмент і аутстаффінг), припинення трудових відносин, скорочення персоналу, працевлаштування іноземних працівників та інше.

Успіхи практики праці та зайнятості під керівництвом Т.Іванович відзначені рейтингами «UkrainianLawFirms. A Handbook for ForeignClients», «Лідери ринку. Рейтинг юридичних компаній України» та «50 провідних юридичних фірм України» а в 2017 році компанія була визнана кращою в трудовому праві в рамках вручення нагороди LegalAwards.

З 2009 року Т.Іванович є постійним членом робочої групи Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Верховної Ради України з питань розробки Трудового кодексу України. У 2012 - 2014 роках Тетяна займала посаду члена Правління HR-Комітету Європейської бізнес Асоціації.

«Я вдячна Асоціації за підтримку моєї програми, спрямованої на вдосконалення правового становища сфери праці та зайнятості в Україні. На посаді очільника Комітету ААУ з трудового права я планую займатися формуванням комунікаційної платформи для обговорення важливих проблем щодо досягнення балансу інтересів між потребами бізнесу в сфері зайнятості й захисту прав працівників та прийняття спільних рішень за участі представників державних органів, профільних організацій, юридичної спільноти та бізнесу», — підсумувала Т.Іванович.