Закон і Бізнес


В Одесі визначать кращого шахіста серед адвокатів

... за швейцарською системою


24.04.2018 17:43
4082

9-10 червня 2018 року в Одесі відбудеться всеукраїнський турнір Асоціації адвокатів України серед адвокатів з швидких шахів «Адвокатська тура».


Захід організований Одеським обласним відділенням ААУ спільно з Радою адвокатів Одеської області за підтримки генеральних партнерів - АО «Barristers» та ЮФ «ЕVRIS», передає «Закон і Бізнес».

Для участі у турнірі запрошуються всі любителі шахів, які зареєстровані в Єдиному реєстрі адвокатів України і мають не вище першого дорослого розряду з шахів.

9 червня відбудуться групові турніри та полуфінали, а 10 червня - фінальні ігри та урочисте нагородження переможців та учасників турніру. У перервах між партіями заплановані кава-брейки та живе спілкування учасників, вболівальників та гостей.

Ігри пройдуть за швейцарською системою. На партію виділяється по 10 хвилин кожному учаснику (тривалість партії не більше 20 хв.). Судитимуть турнір шахові судді міжнародної категорії та гросмейстер. Планується присутність на турнірі відомих майстрів з шахів.

Переможці отримають від Асоціації адвокатів України, Ради адвокатів Одеської області, адвокатських об’єднань - спонсорів турніру цінні призи з грошовими винагородами. Всі учасники отримають пам’ятні сувеніри.

Зареєструватись можна до 31 травня за посиланням.

Закон і Бізнес