Закон і Бізнес


У Печерському суді прокоментували «скасування» арешту рахунків Януковича


18.04.2018 13:25
4714

Днями в Інтернеті була поширена інформація про начебто скасування рішеннями Печерського райсуду Києва арешту рахунків Олександра Януковича. Зважаючи на суспільний інтерес, прес-служба суду прокоментувала ситуацію.


Як зауважили у прес-службі, рішеннями слідчих суддів в період з 30.05.2015 по 25.03.2016 було накладено арешт на грошові кошти, які належали ТОВ «Лайтрум» ТОВ «Мелон 8», ТОВ «Бенефіт-Консалт», ТОВ «Араніт К», ТОВ «Квардіс Н», ТОВ «Тіпікон А», ТОВ «Вектор-Перспектива», ТОВ «Компанія з управління активами «ВБР-ІНВЕСТ», ТОВ «Лайтрум», «Аскор-Інвест», ТОВ «Фінансова Група «Леголас» та інші.

В жодних документах, наданих до суду органом досудового розслідування, прізвище Януковича не вказувалось. Більше того, ця інформація не озвучувалася й присутніми в судовому засіданні представниками органу розслідування.

Також, правоохоронні органи не зверталися до суду про повторний арешт коштів, як це відбувається практично в щоденній практиці органів слідства в подібних випадках.

Печерський районний суд Києва вкотре просить журналістів і ЗМІ уважно перевіряти інформацію перед тим, як інформувати суспільство про факти і події.

Закон і Бізнес