Закон і Бізнес


Стартує І Судовий форум Асоціації адвокатів України


16.03.2018 08:45
3864

I Судовий форум Асоціації адвокатів України розпочинається з інноваційної панелі Public talk «По обидві сторони реформи: у пошуках виходу», у якій, зокрема, беруть участь судді Верховного Суду.


Як повідомили в ААУ, відкриватиме дискусійну панель партнер EQUITY, адвокат та голова Комітету ААУ з судової практики Олег Маліневський.

Загалом про ТОП-5 здобутків, прорахунків та подальших очікувань «судочинства перехідного періоду» вестимуть відверту дискусію:

– секретар пленуму Верховного Суду, суддя-спікер Касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду Дмитро Луспеник;

– суддя Верховного Суду, секретар

судової палати для розгляду справ щодо корпоративних спорів, корпоративних прав та цінних паперів Касаційного господарського суду в складі Верховного Суду Ганна Вронська;

– доктор юридичних наук, професор, суддя Великої палати Верховного Суду Олександра Яновська;

– адвокат, партнер Адвокатського об’єднання «ЛНМ» Антон Лосєв;

– д.ю.н., член Ради з питань судової реформи Олексій Кот.

I Судовий форум ААУ проходить в Українському домі (вул. Хрещатик, 2). ААУ обіцяє новий формат; практичний ухил, базований на новому процесуальному законодавстві, досвіді реальних кейсів, судовій практиці та статистиці; відвертість дискусій та незалежність думок.

Нагадаємо, І Судовий форум ААУ отримав акредитацію, тож адвокати отримають сертифікати підвищення кваліфікації (7 балів).

Докладніше про програму форуму та спікерів – тут.

Закон і Бізнес