Закон і Бізнес


Експерти при КТПП обговорять оптимізацію бізнес-процесів


12.03.2018 15:34
3226

У середу 21 березня Київська торгово-промислова палата організовує семінар «Оптимізація процесів, податкове планування та розвиток бізнесу», на якому зберуться міжнародні експерти, представники вітчизняного бізнесу та юристи.


За повідомленням організаторів, спікери семінару розкриють такі теми:

– Оптимізація логістичних процесів: як поліпшити ланцюги постачання, оптимізувати асортиментну матрицю і підвищити рівень сервісу.

– Як правильно заощадити на податках не порушуючи законодавство.

– Захист честі, гідності власника бізнесу і ділової репутації компанії: судові та позасудові механізми.

– Маркетингова стратегія на підприємстві: як розробити, як втілити в життя та як оцінувати результати.

На семінарі буде можливість обговорити питання бізнес-процесів із сертифікованим ТОС-експертом з напрямку «Управління виробництвом і ланцюги постачання», тренерем майстер-класів TOCPRO з управління запасами і Теорії обмежень, членом міжнародної асоціації TOCPA, розробником унікального програмного комплексу «Stock-M», співзасновником компаній «Сток-М Консалтинг» і «Сток-М Україна» Гедрюсом Бальнісом (Литва); провідним фахівцем з податкового планування, партнером міжнародної юридичної компанії Strategic Business Solutions Boutique Владиславом Макаренком; головним юрисконсультом ТОВ «Новини 24 години» (телеканал «NewsOne») Іваном Єкімовим; керівником Київського агентства комунікацій / PR, незалежним PR-експертом з різнопрофільним досвідом Інною Ковальчук та іншими фахівцями.

Семінар пройде з 14:00 до 17:30 у конференц-залі Київської торгово-промислової палати за адресою: вул. Б. Хмельницького, 55, 8 поверх.

Зареєструватися на захід можна тут.

Сторінка заходу у Facebook за цим посиланням.

Закон і Бізнес