Закон і Бізнес


XV З'їзд суддів обрав двох членів ВРП. На черзі ще двоє


07.03.2018 08:57
4476

Делегати XV чергового з'їзду суддів України, що проходить у Києві, обрали двох членів до складу Вищої ради правосуддя за квотою суддів загальних суддів та суддів у відставці.


Членами ВРП стали суддя Апеляційного суду Харківської області Лариса Швецова (184 голоси), та суддя Апеляційного суду Київської області Володимир Говоруха (158 голосів).

Вони склали присягу перед делегатами з'їзду.

Також делегати з’їзду суддів проголосували за проведення повторного таємного голосування про обрання ще двох членів ВРП, що відбудеться сьогодні.

За квотою для суддів від загальних суддів та суддів у відставці (загальна квота становить три особи) до бюлетеню було внесено два кандидати: суддю Вищого адміністративного суду у України у відставці Тетяну Чумаченко та  суддю Личаківського районного суду міста Львова Сергія Гирича.

За квотою від адмінсудів до бюлетеню внесли суддю Львівського окружного адміністративного суду Олександра Сасевича (за нього проголосували 111 делегатів) та суддю Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду Сергія Чумака (75 голосів).

Закон і Бізнес