Закон і Бізнес


Заклади освіти з понеділка працюватимуть у звичайному режимі, – МОН


03.03.2018 18:01
4913

Проблему з газопостачанням у країні вдалося оперативно вирішити, тому вже в понеділок, 5 березня, усі заклади освіти – дитячі садки, школи, ПТНЗ та виші – працюватимуть у звичайному режимі.


Про це заявили в Міністерстві освіти і науки згідно з рішенням Кризового комітету Міністерства енергетики та вугільної промисловості, передає «Закон і Бізнес».

Відтак МОН надіслало відповідний лист-роз’яснення усім вишам, а також місцевим органам самоврядування, у сфері управління яких знаходяться інші заклади освіти.

Як зазначили в міністерстві, виняток можуть становити ті заклади, які не працюють з причин, що не стосуються газопостачання: через карантин чи інші обставини.

«Безпосереднє рішення про призупинення або відновлення роботи закладів вищої освіти приймає сам заклад у межах власної автономії. Відповідні рішення також мають прийняти й органи місцевого самоврядування, до сфери управління яких належать інші заклади освіти», – ідеться в листі МОН.

Зазначимо, що 1 березня 2018 року на засіданні Кризового комітету при Міненерговугілля було, зокрема, вирішено призупинити роботу закладів освіти до вирішення проблеми з газопостачанням.

Закон і Бізнес