Закон і Бізнес


Сьогодні в Киеві проходить Всеукраїнський аграрний форум


13.04.2018 08:45
5169

Сьогодні, 13 квітня, Асоціація адвокатів України проведе Всеукраїнський аграрний форум, що об’єднає аграрну, юридичну та бізнес-спільноту задля вирішення низки проблем вітчизняної агросфери.


Як повідомили організатори, заздалегідь було опитано понад 30 агропідприємств та виявлено насправді найгостріші питання, які вони хочуть, щоб були розкриті під час форуму.

Так, в учасників буде змога отримати кваліфіковані відповіді та подискутувати з тем:

– орендні відносини,

– складні земельні конструкції (емфітевзис, сервітут, спільний обробіток тощо),

– робота з пайовиками,

– збільшення земельного банку тощо.

Конкретні відповіді на запитання даватимуть представники відомих агрохолдингів, інноваційні аграрії, зокрема іноземці, які досягли визначних успіхів в українському агробізнесі. Спікери розкажуть, як у кризові чи вирішальні моменти їм вдалося подолати труднощі та забезпечити подальший розвиток.

Також учасники розглянуть варіанти систем ефективного захисту агробізнесу. Ця тема охопить не лише способи протидії рейдерським атакам, які сталися у 2017 році. Спікери поділяться способами успішного проходження податкових перевірок, уникнення кримінальної відповідальності, судового захисту в найпоширеніших категоріях справ, боротьби з шахрайськими елементами, правильного забезпечення фізичної охорони аграрних об’єктів.

Окрім цього, учасники отримають практичні поради щодо способів розвитку та розширення агробізнесу шляхом виходу на міжнародні ринки, залучення фінансування, підвищення економічної ефективності, використання інновацій.

Захід відбудеться в Торгово-промисловій палаті України за адресою: вул. Велика Житомирська, 33, м.Київ.

Докладніше ознайомитися з програмою можна за посиланням.

Закон і Бізнес