Закон і Бізнес


Адвокати складуть процесуальний стрес-тест


20.02.2018 14:43
4410

У наших реаліях суд є не лише установою для врегулювання спорів, але й засобом тиску бізнесу на конкурентів та партнерів. Нові кодекси дають, на жаль, для цього нові можливості.


Про це заявила засновниця юридичної компанії Pavlenko Legal Group, адвокат і фахівець у сфері GR, судового захисту, ДПП Олександра Павленко, коментуючи свій майбутній виступ «Забезпечення позову. Інструмент захисту чи рейдерства?» на І Судовому форумі ААУ.

«Ми обговоримо їх (Нові кодекси. – Прим. ред.) та відкриємо усі сторони питання забезпечення позовів», – анонсувала адвокат.

При цьому О.Павленко зазначила, що нові процесуальні кодекси є абсолютно новою сходинкою для всіх категорій спорів. «Ми – судові адвокати – завжди при появах новел швидко відкриваємо буквально 2-3 ключових інститути – пересвідчитися у масштабності змін. На форумі я відкриватиму перспективність змін одного з таких ключових інститутів, а саме – забезпечення позову. Ми обговоримо плюси та мінуси заходів забезпечення позовів за нових часів. В усьому світі корпоративних конфліктів та будь-яких судових війн це було і є інструментом впливу сторін конфлікту одна на одну», – сказала вона.

Виступ О.Павленко відбуватиметься на форумі в межах 3 сесії «Процесуальний «стрес-тест». Нові реалії застосування історично проблемних процесуальних інститутів».

Детальніше про І Судовий форум, спікерів та реєстрацію – за посиланням.

Закон і Бізнес