Закон і Бізнес


У ВРП обирають заступника і першого заступника голови ДСА


26.01.2018 10:01
4199

У Вищій раді правосуддя розпочався конкурс на зайняття вакантних посад першого заступника та заступника голови Державної судової адміністрації України.


За повідомленням прес-служби Вищої ради правосуддя, на сьогоднішньому засіданні Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя кандидати пройдуть тестування, а також їм буде запропоновано розв’язати ситуаційні завдання, передає «ЗіБ». Детальніше – у порядку денному.

Порядок денний № 2

засідання Комісії з питань вищого корпусу

державної служби в системі правосуддя

від 26 січня 2018 року

1. Про проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя: першого заступника та заступника Голови Державної судової адміністрації України.

2. Про затвердження пропозицій комітету з відбору кандидатів на зайняття вакантних посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя щодо часу проведення окремих етапів конкурсу, змісту, часу вирішення ситуаційних завдань та їх кількості, доцільності їх презентації кандидатами та розв’язання ситуаційних завдань.

3. Про затвердження списку кандидатів, яких допущено до проходження тестування на зайняття вакантних посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя: першого заступника та заступника Голови Державної судової адміністрації України.

4. Про затвердження рішення комітету з відбору кандидатів на зайняття вакантних посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя від 12 січня 2018 року № 1.

5. Про проведення тестування та визначення його результатів для кандидатів на зайняття вакантних посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя: першого заступника та заступника Голови Державної судової адміністрації України.

6. Розв’язання ситуаційних завдань кандидатами  на зайняття вакантних посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя: першого заступника та заступника Голови Державної судової адміністрації України.

Закон і Бізнес