Закон і Бізнес


ААУ організовує І Судовий форум: триває реєстрація


22.01.2018 15:47
4943

Асоціація адвокатів України 16 березня 2018 року проведе І Судовий форум. На ньому учасники отримають практичні поради з актуальних питань процесуального життя, які виникли в результаті проведення судово-правової реформи.


Як повідомили в ААУ, створення подібного дискусійного майданчика стало реакцією на кульмінаційні події кінця 2017 року, коли нарешті запрацював оновлений Верховний Суд, набули чинності нові правила адміністративного, господарського та цивільного судочинства.

«Місія подібного заходу в тому, щоб, відкинувши стереотипне розуміння процесуальних новел виключно крізь призму «зрад» та «перемог» – адвокати та їх клієнти на прикладі реальних справ отримали практичні поради щодо найбільш хвилюючих питань процесуального життя в пореформений період», – зазначили організатори.

Серед спікерів майбутнього форуму будуть провідні адвокати, в тому числі із суддівським досвідом, судді, зокрема з адвокатським минулим, науковці, інші відомі правники, які забезпечать професійність обговорення оновленого судочинства.

Захід відбудеться в конференц-холі «Українського дому» (вул. Хрещатик, 2, м.Київ).

Зареєструватися на форум можна за посиланням.

Докладніше про захід – тут.

Закон і Бізнес