Закон і Бізнес


У НААУ адвокатам пропонують курс з медичного права


Фото: ulaf.org.ua

17.01.2018 17:02
4654

Адвокати мають можливість пройти другий спеціалізований навчальний курс з медичного права. Організатори прийматимуть заявки до 28 січня включно.


Конкурс для адвокатів на участь у другому спеціалізованому навчальному курсі з медичного права оголосили Комітет медичного і фармацевтичного права та біоетики Національної асоціації адвокатів України у співпраці з Українською фундацією правової допомоги та Фундацією медичного права та біоетики України.

Як повідомили в Національній асоціації адвокатів України, курс з медичного права передбачає чотири дводенні тренінги, що проходитимуть у м.Києві цьогоріч у зазначені дати:

1-й модуль: 3–4 березня;

2-й модуль: 17–18 березня;

3-й модуль: 31 березня – 1 квітня;

4-й модуль: 14–15 квітня.

Учасники курсу отримають комплекс необхідних теоретичних знань і практичних навиків у галузі медичного права для правореалізаційної і правозахисної діяльності з метою захисту прав людини в сфері охорони здоров’я. Тренерами курсу є юристи, адвокати, представники академічних шкіл, медичні працівники, судові експерти, правозахисники та представники правоохоронних органів.

Обов’язкова умова отримання сертифіката НААУ та зарахування до кола експертів з медичного права – присутність на кожному з навчальних модулів.

Водночас проходження спеціалізованого навчального курсу передбачає згоду учасника на участь у заходах з підвищення правової культури та правової обізнаності населення, які проводитимуть організатори навчання, у тому числі на умовах Pro Bono.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити форму реєстрації за посиланням. Надіслати своє резюме та мотиваційний лист на адресу електронної пошти yurfundacja@gmail.com. У темі листа слід зазначити: «Спеціалізований навчальний курс з медичного права» та своє прізвище та ім’я.

Заявки приймаються до 24:00 год. 28 січня 2018 року. Результати відбору будуть повідомлені до 09 лютого 2018 року.

Заходи є безкоштовними для адвокатів та відбуватимуться за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Закон і Бізнес