Закон і Бізнес


РСУ повідомить, які суди є найбільш відкритими для медіа


09.01.2018 11:51
4624

У Раді суддів України завтра, 10 січня, відбудеться захід «Медіа-відкритість судів України: результати всеукраїнського опитування працівників судів за 2017 рік».


Як повідомили в РСУ, учасники заходу отримають інформацію про те:

– як працюють суди в інформаційному полі в цифрах;

– які сучасні медіа-інструменти використовують;

– над чим варто працювати судам у налагодженні комунікацій з медіа та громадськістю.

– які є пропозиції спільної роботи громади та судів.

Дослідження буде презентовано у текстовому форматі та інфографіці. Окрім цього, в РСУ проаналізують базу facebook-сторінок судів та судових справ, що транслюються до YouТube.

Спікерами виступлять:

Валерія Рибак, координатор інноваційного проекту Суд людською мовою, керівниця Громадської організації «Вектор прав людини».

Ольга Какауліна, працівниця прес-служби Ради суддів України, сертифікований тренер, розробник авторського тренінгу «Комунікація судів зі ЗМІ», розробник дистанційних курсів для працівників апарату суду та суддів, екс-очільниця Прес-центру судової влади, ідейний натхненник та реалізатор програми відкритості суду.

Анастасія Розлуцька, координатор проекту Є-data, медійниця, правозахисниця, тренер тренінгу для прес-секретарів судів «Комунікативні інструменти в роботі судів: діалог суду та громади», організаторка культурно-просвітницьких проектів та акцій.

Докладніше про реєстрацію на захід – тут.

 

Закон і Бізнес