Закон і Бізнес


Засідання ВРП 28 грудня 2017 року (порядок денний, відео)


28.12.2017 10:00
3906

Під час засідання 28 грудня Вища рада правосуддя розглядає матеріали про внесення подань про призначення та відрядження суддів, про звільнення, відсторонення, а також повідомлення про втручання в діяльність суддів.


Порядок денний № 77

засідання Вищої ради правосуддя

28 грудня 2017 року

1. Розгляд матеріалів щодо внесення подання Президентові України про призначення СІМОНЕНКО Валентини Миколаївни на посаду судді Касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Маловацький О.В.)

2. Розгляд матеріалів щодо внесення подання Президентові України про призначення суддів на посади до місцевих судів:

1. Мандичева Дениса Вадимовича – господарського суду міста Києва.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Бойко А.М.)

3. Розгляд матеріалів щодо внесення подання Президентові України про відрядження суддів:

1. Кухарської Наталії Анатоліївни – до Голосіївського районного суду міста Києва.  

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Беляневич В.Е.)

4. Розгляд клопотання заступника Генерального прокурора – керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Холодницького Н.І. про продовження строку тимчасового відсторонення судді господарського суду Сумської області КОВАЛЕНКА Олександра Вікторовича від здійснення правосуддя у зв’язку з притягненням до кримінальної відповідальності.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Беляневич В.Е.)

5. Розгляд матеріалів щодо звільнення суддів з посад за загальними обставинами:

– у зв’язку з поданням заяви про відставку:

1. Новікова Олега Миколайовича – судді Бахмацького районного суду Чернігівської області.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Маловацький О.В.)

6. Розгляд питання про звільнення ХОРОШУН  Оксани Володимирівни з посади судді Канівського міськрайонного суду Черкаської області на підставі пункту 3 частини шостої статті 126 Конституції України відповідно до рішення Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 11 квітня 2017 року № 775/2дп/15-17.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Бенедисюк І.М.)

7. Розгляд питання про звільнення НОВІКОВА Олега Миколайовича з посади судді Бахмацького районного суду Чернігівської області відповідно до рішення кваліфікаційної комісії суддів загальних судів Київського апеляційного округу від  26 травня 2010 року.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Маловацький О.В.)

8. Розгляд подання Третьої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя про тимчасове відсторонення судді Одеського окружного адміністративного суду ГЛУХАНЧУКА Олега Васильовича від здійснення правосуддя на шість місяців з позбавленням права на отримання доплат до посадового окладу судді та направленням судді до Національної школи суддів України для проходження курсу підвищення кваліфікації та подальшим кваліфікаційним оцінюванням для підтвердження здатності судді здійснювати правосуддя у відповідному суді.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Маловацький О.В.)

9. Розгляд повідомлення суддів Ленінського районного суду міста Харкова ПАШНЄВА Вячеслава Григоровича, ГРИМАЙЛО Анжеліки Михайлівни та ГРІНЧУК Олександри Петрівни про втручання в їх діяльність як суддів при здійсненні правосуддя.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Беляневич В.Е.)

10.Розгляд повідомлення голови Шевченківського районного суду міста Києва САВИЦЬКОГО Олега Антоновича про втручання в діяльність суду.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Волковицька Н.О.)

11. Розгляд повідомлення судді Саксаганського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області ЄВТУШЕНКА Олексія Івановича про втручання в його  діяльність як судді щодо здійснення правосуддя.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Нежура В.А.)

12. Розгляд повідомлення судді господарського суду Харківської області ХОТЕНЦЯ Павла Васильовича про втручання у діяльність судді при здійсненні правосуддя. 

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Овсієнко А.А.)

13. Розгляд заяви члена Вищої ради правосуддя ОЛІЙНИК Алли Сергіївни.

(Доповідач – Голова Вищої ради правосуддя Бенедисюк І.М.)

14. Різне.

Закон і Бізнес