Закон і Бізнес


Стартує VIІ Зимовий форум ААУ з кримінального права та процесу


Розпочинається VII Форум з кримінального права

15.12.2017 08:51
3787

Понад 200 адвокатів з різних регіонів України всьоме зібралися на Зимовий форум з кримінального права та процесу і на нагородження переможців конкурсу Адвокат року – 2017, організовані Асоціацією адвокатів України.


VII Форум з кримінального права та нагородження адвокатів року проходять в Києві в Premier Hotel Rus (вул. Госпітальна, 4). Як повідомили «ЗіБ» в ААУ, захід акредитовано, тож усі учасники отримають сертифікати про підвищення кваліфікації (7 балів).

Програма форуму передбачає як презентацію практичного досвіду адвокатів, представників інститутів процесуального права, так і пошук рішень глобальних проблем у галузі кримінального права та процесу.

Зокрема, експерти розглянуть такі питання:

– захист у кримінальних провадженнях;

– реформування судової системи – зміни в кримінальному процесі;

– антикорупційне законодавство;

– експертиза в кримінальному процесі;

– захист професійних прав адвокатів;

– співпраця адвокатів та журналістів.

Серед доповідачів та учасників форуму – адвокати, судді, представники Генеральної прокуратури, спеціалізованої антикорупційної прокуратури, Національної поліції, Адміністрації Президента, народні депутати, науковці, міжнародні експерти тощо. Також участь у форумі беруть кращі юридичні компанії, які спеціалізуються в галузі кримінального права та процесу.

Додаткова інформація та деталі програми форуму тут.

Зазначимо, на підставі аналізу анкет, наданих учасниками, конкурсна комісія Щорічного всеукраїнського конкурсу Асоціації адвокатів України «Адвокат року» вже визначила переможців у 2017 році і сьогодні оголосить їхні імена.

Закон і Бізнес