Закон і Бізнес


Spenser & Kauffmann увійдуть у новий рік з новим іменем


11.12.2017 15:28
6969

У новому році команда Spenser & Kauffmann буде працювати під новим брендом.


Відповідаючи на виклики сучасності і прагнучи представляти якісно новий рівень бізнес-рішень, команда бренду Spenser & Kauffmann на чолі з керуючим партнером Юрієм Петренком, партнерами-засновниками Олександрою Федотовою і Тетяною Данільцевою, і радниками Тетяною Харебавою, Тетяною Іванович, Мариною Томаш, Петром Малечеком, Віталією Карговою і Олексієм Соломком в прийдешньому році почне свою роботу з новою назвою.

Протягом 11 років існування на ринку Spenser & Kauffmann зарекомендувала себе як одна з провідних юридичних фірм повного циклу, забезпечивши собі місце в двадцятці кращих юридичних компаній України на сьогодні. За результатами дослідження «Топ-50 юридичних фірм України» компанія була визнана серед лідерів в судовій практиці, фінансової реструктуризації, земельного і трудового права.

На етапі стратегічних змін дев’ять з одинадцяти лідерів компанії вирішили продовжити свою діяльність у межах оновленого бренду ADER HABER, презентація якого відбудеться в січні 2018 року.

«Сьогодні ми переступили важливий для нас рубіж розвитку компанії, впевнено увійшовши в топ-20 юридичних фірм України. Кілька останніх років стали знаковими для роботи нашої команди і визначили подальший вектор діяльності компанії. Зараз ми хочемо не просто продовжувати свою роботу як фахівці в праві. Ми плануємо представити ринку інший формат послуг.

ADER HABER – це нове обличчя нашої команди. У своєму значенні це, з одного боку, здатність відрізнятися, а з іншого, – схильність до стійкості. Саме ці дві характеристики найкращим чином презентують нашу команду.

Я і мої колеги вдячні нашим клієнтам, які довгі роки мотивували нас розвиватися і в такий важливий момент підтримують наші починання», – зазначає керуючий партнер Spenser & Kauffmann Ю.Петренко.

Закон і Бізнес