Закон і Бізнес


У вінницькому суді провели правовий квест для учнів


20.11.2017 17:14
4145

У Вінницькому окружному адміністративному суді для учнів 9-10 класів юридичного профілю школи-ліцею №7 міста Вінниці провели модельне судове засідання та гру-квест «Як захистити свої права у суді».


У ході ознайомчої екскурсії заступник керівника апарату суду Яна Петрунчак розповіла учням про специфіку роботи  адміністративного суду, інноваційні підходи у наданні послуг відвідувачам та  ознайомила присутніх  із правилами поведінки у суді, передає «ЗіБ» .

Відтак учні спілкувалися з суддею Павлом Салом, який розповів про професію судді, становлення та розвиток судової системи України, а також стали учасниками змодельованої  справи про звільнення поліцейського з посади та його поновлення.

Під час гри-квесту «Як захистити свої права у суді», учні не просто відповідали на запитання із правової тематики, а й закріплювали свої теоретичні знання, шукали невід’ємні атрибути судової влади тощо.

У такий спосіб організатори прагнули підвищити рівень правової культури майбутнього покоління, виховувати повагу до права, пропагувати доступність суду.

Закон і Бізнес