Закон і Бізнес


Розпочато аналіз анкет учасників конкурсу «Адвокат року – 2017»


24.10.2017 11:32
4080

Конкурсна комісія Всеукраїнського конкурсу «Адвокат року – 2017» розпочала аналіз заяв, анкет і підтверджуючих документів, поданих учасниками, за результатами якого ухвалюватимуться рішення про допуск номінантів до on-line голосування.


23 жовтня відбулося відповідне засідання конкурсної комісії, в ході якого було ухвалене рішення про перевірку членами комісії 56 з 60 заявок, поданих претендентами. Двоє учасників не надали документів, передбачених положенням про конкурс, а ще двоє адвокатів подали документи після завершення відведеного терміну.

Нагадаємо мета конкурсу, який щорічно проводиться Асоціацією адвокатів України, - обрати кращих представників адвокатури, які гідно захищають своїх клієнтів, отримали відповідний авторитет з боку суспільства та внесли певний вклад у розвиток інституту адвокатури України. Конкурс складається з 2-х етапів: on-line голосування та розгляд анкет номінантів конкурсною комісією.

В конкурсі беруть участь адвокати, які мають свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю, стаж адвокатської діяльності яких не менш ніж 3 роки.

Наразі конкурсна комісія перевіряє відповідність анкетних даних вимогам до учасників. Після перевірки, інформацію про номінантів буде розміщено на сайті www.uaa.org.ua для проведення on-line голосування.

У 2017 році до складу конкурсної комісії увійшли віце-президент ААУ Зоя Ярош (голова комісії), заступник головного редактора газети «Закон і Бізнес» Валентин Богунов (заступник голови), суддя Вищого адміністративного суду Наталія Блажівська, суддя Київського апеляційного адміністративного суду Ірина Желтобрюх, декан юридичного факультету Київського національного університету ім. Т.Шевченка Іван Гриценко, а також члени правління ААУ Олександр Поліводський, Олександр Скляренко, Микола Пашинський та Юлія Курило.

Конкурсна комісія визначатиме переможців за номінаціями в 11 практиках:

кримінальне право

цивільне право 

сімейне право 

фінансове та банківське право  

податкове право  

аграрне та земельне право 

інтелектуальна власність та патентне право 

судова практика  

медичне та фармацевтичне право 

господарське (комерційне) право 

корпоративне право

Участь у роботі комісії в якості експертів також беруть президент ААУ Олег Рачук, член наглядової ради Ольга Дмитрієва, член правління Олена Костюченко, виконавчий директор Анна Аксьонова та голова секретаріату Ірина Аттрайд.

Ексклюзивним медіа-партнером Асоціації адвокатів України у 2017 році виступає видання «Закон і Бізнес».

Закон і Бізнес