Закон і Бізнес


В Одесі навчатимуть історії адвокатури


Керівник Центру досліджень адвокатури і права при НААУ Ірина Василик, проректор НУ "Одеська юридична академія" Галина Ульянова відкривають кабінети історії адвокатури.

18.10.2017 17:15
3357

У Національному університеті “Одеська юридична академія” відкрили кабінет історії адвокатури України та кабінет історії адвокатури Одещини.


Як повідомили "ЗіБ" в Національній асоціації адвокатів України, відкрили кабінети керівник Центру досліджень адвокатури і права при НААУ, проректор Вищої школи адвокатури Ірина Василик, проректор Національного університету "Одеська юридична академія" Галина Ульянова.

В урочистостях також взяли участь декан факультету адвокатури Євген Хижняк, завідувач кафедри організації судових, правоохоронних органів та адвокатури, адвокат Нана Бакаянова, голова Ради адвокатів Одеської області Йосип Бронз, заступник голови Ради адвокатів Одеської області Андрій Костін.

Після відкриття кабінетів адвокати і науковці за круглим столом обговорили важливі питання майбутнього адвокатури, її історії та подальшого розвитку, а також прийняли ухвалу про продовження подальших наукових досліджень з історії адвокатури.

Закон і Бізнес