Закон і Бізнес


Експерти обговорять нагальні проблеми податкової сфери


07.08.2017 18:00
2990

24 листопада відбудеться перший податковий форум ААУ Tax&Business Talks. Провідні юристи та податківці з ілюстраціями через практичні кейси, судову практику і власний досвід обговорять з колегами актуальні проблеми.


Як повідомили виданню «Закон і Бізнес» в Асоціації адвокатів України, ініціатором та генеральним партнером заходу є компанія «КМ Партнери». Форум проходитиме в IQ Business Center (м. Київ, вул. Болсуновська, 13-15).

Експерти говоритимуть про:

1) ПДВ – податок, де найбільше змін. Стосовно ПДВ ми вже попереду всієї планети. Чому і як США взагалі без ПДВ? Чому обирається та чи інша модель оподаткування (з ПДВ чи без неї) і чого, відповідно, слід чекати від обраної моделі?

2) Практику кримінальної відповідальності у зв’язку з податками. Кримінальну відповідальність за Податковим кодексом і власне згідно з Кримінальним кодексом. Інститут кримінальної відповідальності для менеджменту – інструмент тиску на бізнес?

3) Проблемні питання підготовки документації з ТЦУ, враховуючи нові правила (проблеми підготовки описової частини з урахуванням нових вимог, застосування методів, зокрема спеціальних методів для біржових товарів).

4) Революційні зміни, які поки що пройшли майже непоміченими: плата за землю – заміна загальнодержавного податку місцевим, заміна фіксованого с/г податку як загальнодержавного податку єдиним податком 4 групи як місцевим – у чому різниця, проблеми, наслідки.

5) Податкові перевірки, підстави та порядок їх проведення у 2017 р., стратегії захисту.  Останні тенденції висновків актів перевірок. Як видозмінилися «нікчеми»: тепер податкова визнає, що товар є, але він подарований?  Та про інші актуальні питання.

Детальна інформація і реєстрація за посиланням.

Закон і Бізнес