Закон і Бізнес


Бухгалтерам судів пояснили нюанси складання бюджетної звітності


21.07.2017 17:53
4599

Сьогодні у ДСАУ завершився дводенний навчальний семінар для працівників судів, відповідальних за ведення бухгалтерського обліку, аудиту та публічних закупівель. Увагу зосередили на результатах прийняття та консолідації бюджетної звітності у 2017 році.


Про це повідомляє прес-служба Державної судової адміністрації, передає «Закон і Бізнес».

Відкриваючи захід, голова ДСА Зеновій Холоднюк приділив увагу питанню виплат суддівської винагороди та оплати праці працівників апаратів судів, забезпеченню місцевих та апеляційних судів.

В свою чергу, заступник голови ДСА Людмила Гізатуліна у своїй доповіді зосередила увагу на результатах прийняття та консолідації фінансової та бюджетної звітності у 2017 році, а також на заходах щодо реалізації вимог законодавства і національних (положень) стандартів із питань бухгалтерського обліку в державному секторі (НП(С)БОДС), державного фінансового контролю та публічних закупівель.

Учасників ознайомили з питаннями застосування на практиці бюджетних установ найбільш складних НП(С)БОДС, що набули чинності у 2015 році, із змінами до законодавства, окремими нюансами складання бюджетної звітності, тощо.

Закон і Бізнес