Закон і Бізнес


Куди податися?


За місяць Сан-Мігель-де-Альєнде відвідує значно більше туристів, ніж зареєстровано місцевих жителів, яких тут 70 тис.

№29 (1327) 22.07—31.07.2017
4756

Мексиканське м.Сан-Мігель-де-Альєнде було визнане найкращим у світі туристичним напрямком за версією журналу про подорожі Travel+Leisure. Історичний центр цього населеного пункту входить до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.


Туристам рекомендують оглянути такі визначні пам’ятки, як церква святого архангела Михаїла, побудована в XVII ст., або будівля колишньої текстильної фабрики, де зараз розміщуються картинні галереї. Мандрівникам також варто побувати в барі готелю Rosewood San Miguel de Allende, звідки відкривається одна з найкращих панорам.

Друге місце в рейтингу з 15 позицій дісталося Чарлстону в Південній Кароліні (США). Місто цікаве фортом Самтер, з битви за який почалася громадянська війна між Північчю і Півднем.

Замикає трійку населений пункт Чіангмай у Таїланді. Це найбільше місто на півночі азійського королівства. Воно відоме як стародавній культурний центр країни, там розташовано більш як 300 буддистських храмів.

Четвертий рядок зайняло японське Кіото, п’ятий — Флоренція (Італія). До топ-10 ввійшли Оахака (Мексика), Хойан (В’єтнам), Кейптаун (ПАР), Убуд (Індонезія), Луангпхабанг (Лаос).

Туристи оцінюють міста за такими критеріями, як визначні пам’ятки, культура, кухня, дружелюбність місцевих жителів, шопінг, та іншими показниками.