Закон і Бізнес


Перейменування проспектів у Києві розгляне КААС


18.07.2017 13:36
4499

20 липня Київський апеляційний адміністративний суд розгляне справу про перейменування проспекту Генерала Ватутіна на проспект Романа Шухевича, а Московського проспекту – на проспект Степана Бандери.


Про це виданню «Закон і Бізнес» повідомили у прес-службі суду.

«Під головуванням Любові Костюк суд розпочне розгляд адміністративної справи № 826/11910/16 за апеляційною скаргою політичної партії «Всеукраїнське об'єднання «Свобода», Українського інституту національної пам’яті, Київської міської ради на ухвалу Окружного адміністративного суду міста Києва від 12 червня 2017 року», — говориться у повідомленні.

Справа стосується адміністративного позову ГО «Антифашистська правозахисна ліга», ГО  «Єврейська правозахисна група» до Київської міської ради на визнання нечинним рішення ради №559/559 від 07.07.2016 «Про перейменування вулиць, проспекту та провулку у місті Києві» в частині перейменування проспекту Московський на проспект Степана Бандери.

Позивачі вимагають визнати неправомірними розгляд та винесення на засіданні депутатів  Київміськради питання про перейменування проспекту Генерала Ватутіна на проспект Романа Шухевича, а Московського проспекту – на проспект Степана Бандери.

Закон і Бізнес