Закон і Бізнес


«Закон і Бізнес» отримав відзнаку Асоціації адміністративних суддів


Нагороду вручив суддя Конституційного Суду у відставці, президент ААС Олександр Пасенюк.

06.04.2017 11:23
4905

Всеукраїнська асоціація адміністративних суддів відзначила редакцію газети «Закон і Бізнес» за співпрацю та висвітлення проблем адміністративного судочинства. Нагороду вручив суддя Конституційного Суду у відставці, президент Асоціації Олександр Пасенюк.


Урочиста церемонія відбулася під час круглого столу на тему: «Актуальні проблеми адміністративного судочинства в податкових спорах», який сьогодні, 6 квітня, проходить у Вищому адміністративному суді України.

Захід організований Національною школою суддів України  спільно з Вищим адміністративним судом України, Громадською організацією «Асоціація податкових радників», Громадською організацією «Всеукраїнська асоціація адміністративних суддів» та платформою «Taxlink».

Асоціація є добровільним, самостійним громадським формуванням, метою якого є діяльність, спрямована на впровадження принципу верховенства права та законності у всі сфери суспільного життя України, підвищення якості судочинства в Україні, вдосконалення законодавства України та приведення його у відповідність із міжнародними стандартами, професійний розвиток членів Асоціації, суддів адміністративних судів України, захист прав та законних інтересів суддів адміністративних судів України.

Закон і Бізнес