Закон і Бізнес


Юристи обговорять критерії оцінки конкуренції


06.12.2016 08:49
4315

Сьогодні, 6 грудня, відбудеться засідання Комітету АПУ з конкуренційного права на тему «Обговорення проекту рекомендаційних роз’яснень до ч.1 ст.25 ЗУ «Про захист економічної конкуренції» (щодо оцінки горизонтальних концентрацій)».


Як передає видання «Закон і Бізнес», засідання відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 19-21, 14 поверх БЦ «Леонардо».

Проект Рекомендаційних роз’яснень «Щодо порядку застосування частини першої статті 25 Закону України «Про захист економічної конкуренції» стосовно підвищення прозорості та вдосконалення підходів до оцінки горизонтальних концентрацій розроблено у співпраці з експертами Ради з конкуренції Республіки Литви та Конкурентного відомства Німеччини (Bundeskartellamt) в рамках проекту ЄС Twinning, одним із компонентів якого є узгодження процесу контролю за концентраціями зі стандартами ЄС,  у документі враховано також коментарі експертів Федеральної торговельної комісії США (FTC). Антимонопольний комітет України схвалив його 25 листопада 2016 року.

Детальніше про захід читайте за посиланням.

Закон і Бізнес