Закон і Бізнес


Клин клином вибивають


Скуштувати таке «мікром’ясо» ризикне не кожен, навіть якщо він не страждає на інсектофобію.

№45 (1291) 05.11—11.11.2016
4609

Експерти сервісу бронювання готелів hotels.com склали список туристичних напрямків, відвідини яких, за їхніми словами, допоможуть упоратися з найбільш поширеними фобіями.


Як повідомляється в прес-релізі компанії, глософобії (боязні публічних виступів) можна дати раду, відвідавши так званий куточок ораторів у лондонському Гайд-парку, де будь-хто може виголосити промову перед натовпом слухачів.

Тим, хто потерпає від акрофобії, або страху висоти, пропонується побувати на башті CN Tower у канадському Торонто. Це найвища споруда в Західній півкулі (приблизно 553 м).

Люди з боязню комах можуть зробити прогулянку по ринках столиці Таїланду Бангкока, де продаються смажені солоні коники, шовкопряди й цвіркуни.

Подолати ніктофобію (страх темноти) можна, сходивши в ресторан Blinde Kuh у Цюриху. Заклад пропонує відвідувачам повечеряти за відсутності будь-яких джерел світла.

Люди, які бояться собак (кінофобія), можуть перемогти себе, покатавшись на собачих упряжках у Канаді. Від страху перед зміями, можливо, позбавлять відвідини Австралії, яка рясніє рептиліями.

Тим, хто страждає від клаустрофобії, експерти радять проїхатися в переповненому токійському метро в годину пік і відчути на собі роботу персоналу з розміщення пасажирів. Завдання цих працівників — заштовхувати людей у вагон, щоб завантажити його повністю.