Закон і Бізнес


Асоціація правників України проводить форум в Одесі


09.09.2016 08:51
2428

9 вересня 2016 року Асоціація правників України проводить в Одесі ІІ Південноукраїнський форум, який вже став наймасштабнішим правничим заходом в регіоні.


Теми, винесені на обговорення форуму, охоплюють ключові аспекти професії, нові перспективні практики та їх секрети, а також специфіку південного регіону – морське право.

Основні теми, винесені на обговорення:

- Реформа адвокатури та судової системи: чого очікувати у найближчому часі або наслідки реформ

- Актуальні питання морського права: питання затонулого майна, компенсаційні виплати, особливості застосування коносаменту та ін.

- Судова практика: кримінальні, цивільні справи, практика у земельних спорах

- Нові практики – нові галактики: ІТ право, приватна медицина, туристичне право тощо.

Як доповідачі у форумі візьмуть участь провідні юристи країни, судді судів різних юрисдикцій та представники профільних державних органів.

ІІ Південноукраїнський форум проходить за підтримки Ради адвокатів Одеської області, тож учасники отримають сертифікати про підвищення кваліфікації.   

Цьогоріч організаційний комітет значно розширив програму, запропонувавши екскурсію вихідного дня (субота) до Одеського порту та Воронцовського маяка. Окрім того, на учасників чекає виставка картин відомого грузинського художника та вечірній прийом з одеським колоритом.

Докладніше про участь у форумі дивіться тут.

Закон і Бізнес