Закон і Бізнес


У Києві планують зменшити кількість зовнішньої реклами


03.08.2016 09:18
3763

Сьогодні у столиці обговорюватимуть зміни до Концепції розвитку зовнішньої реклами в м. Києві, які передбачають значне скорочення кількості рекламних конструкцій.


Про це «Закон і Бізнес» повідомили у Київській міській державній адміністрації.

В обговоренні візьмуть участь представники КМДА, Київської міської ради та експерти. Потреба у зменшенні рекламних конструкцій пов’язана із встановленням більш жорстких вимог до форматних зон розміщення реклами.

Згідно з оновленими правилами, нульова форматна зона (розміщення будь-яких конструкцій заборонено) охоплюватиме більшу територію, а в інших зонах діятимуть суворіші правила та обмеження.

У рамках засідання будуть озвучені висновки за результатами презентації операторами ринку реклами пілотного проекту з впорядкування зовнішньої реклами на вул. Мечникова – Кловському узвозі.

У засіданні також візьмуть участь: представники КП «Київреклама», депутати Київської міської ради, представники Асоціації зовнішньої реклами, Всеукраїнської рекламної коаліції, Індустріального комітету зовнішньої реклами, Асоціації зовнішньої реклами Києва.

Закон і Бізнес