Закон і Бізнес


Злови, якщо зможеш


№32 (1278) 30.07—05.08.2016
3969

Суддя Верховного суду штату Техас Дон Віллет виявився пристрасним фанатом популярної гри Pokemon GO. І це відразу відчули всі його помічники.


Представник судової системи США відомий як пристрасний користувач Твіттерц, що розбирається «в гифках не гірше за 13-річного підлітка» і критикує кандидата в президенти Дональда Трампа. На його аккаунт, в якому більше 18000 записів, підписано більше 23000 чоловік.

Судячи з нових постів в соцмережі, суддя захопився новомодною грою для смартфонов Pokеmon Go. В середині липня Д.Віллет почав опановувати нову гру, метою якої є пошук і навчання покемонів у реальному світі. У грі застосовано елементи доповненої реальності, що дозволяють персонажам, яких тренують користувачі, брати участь у битвах з покемонами інших гравців.

Спочатку суддя відправив на ловіння покемонів судових клерків і приставів, пригрозивши у разі невдачі набрати новий штат працівників. Втім, коли один з інтернів все ж таки зловив покемона, суддя пригрозив звільнити і його, повідомляє The Daily Dot.