Закон і Бізнес


В Таїланді зібрались викорінити секс-туризм

За сексом - не до нас


23.07.2016 15:34
4015

Влада Таїланду вирішила викорінити секс-туризм. Іноземці приїжджають не за цим, а заради прекрасної тутешньої культури, - вважають місцеві чиновники. Проте, нелегальний бізнес приносить країні 10% ВВП.


Влада Таїланду пообіцяли покінчити з секс-індустрією в країні. Як повідомляє Reuters, про це заявила міністр туризму держави Кобкан Ваттанаврангкал.

За її словами, країна повинна асоціюватися у іноземців з якісними подорожами. «Ми хочемо, щоб секс-індустрія пішла. Туристи не приїжджають в Таїланд заради таких речей, вони прибувають сюди заради нашої прекрасної культури », - зазначила міністр.

Офіційно проституція в Таїланді заборонена. Однак, згідно зі звітом UNAIDS (організація ООН з профілактики СНІДу), станом на 2014 рік в індустрії секс-туризму країни були зайняті майже 123,5 тис. працівників. В одній тільки Паттайї налічується близько тисячі барів і масажних салонів, що працюють як публічні будинки. Ця сфера приносить близько 10% ВВП країни.

Відзначається, що при середній зарплаті в Таїланді в $ 8,59 в день, працівники секс-індустрії можуть отримувати до $ 85 за одну зустріч з клієнтом.