Закон і Бізнес


Їм спекотніше за всіх


№28 (1274) 09.07—15.07.2016
4373

Названі найгарячіші прихильники публічної голизни: Австралія в рейтингу обходить багаторічного чемпіона — Німеччину. Азія пасе задніх. А Франція зазиває нудистів до себе.


Австрійці в 2016 році стали світовими лідерами з прийому сонячних ванн на громадських пляжах без одягу. Про це свідчать результати опитування компанії Expedia.

28% респондентів з цієї країни повідомили, що засмагають повністю оголеними. Таким чином, австрійці потіснили німців, які очолювали рейтинг багато років поспіль. Згідно з даними опитування за цей рік, приймати сонячні ванни без одягу воліють 25% опитаних із ФРН. На третьому місці опинилися американці (18%).

Найскромнішими відпочивальниками стали представники азійських країн. Лише по 2% малайзійців і відпочивальників із Південної Кореї зізналися, що загоряли оголеними.

Серед любителів пляжного відпочинку по всьому світу прихильників нудизму виявилося 10%.

Напередодні літнього сезону Франція почала масштабну кампанію із залучення в країну нудистів, перш за все, з Великої Британії. Французька рада з туризму створила на своєму сайті спеціальну сторінку англійською мовою для реклами курортів і кемпінгів для любителів відпочивати без одягу.