Закон і Бізнес


Дипломовані відповідальні


№6 (1252) 06.02—12.02.2016
3335

Правнича школа Європейської бізнес-асоціації та ЮФ «Астерс» була визнана найкращим проектом на українському юридичному ринку за результатами Всеукраїнського конкурсу бізнес-кейсів з корпоративної соціальної відповідальності в минулому році.


Правнича школа була також відзначена почесним дипломом за підсумками конкурсу Best in CSR, проведеного журналом «Сталий бізнес» серед компаній з країн СНД.

Керуючий партнер ЮФ Олексій Дідковський назвав правничу школу новим витком у розвитку корпоративної соціальної відповідальності компанії.

«Попри значну кількість юридичних навчальних закладів в Україні, проблема якості правової освіти залишається актуальною. Вона зумовлює великий попит на високоякісні освітні програми серед представників української юридичної спільноти», — прокоментував отримання нагороди керівник департаменту освітніх програм ЕВА Ярослав Кутовий.

Правнича школа «ЕВА — Астерс» — це безкоштовна програма для українських юристів, призначена для обміну досвідом та найкращими прикладами юридичної підтримки та захисту бізнесу. Черговий семестр школи розпочнеться наприкінці лютого 2016 року.